Last van Tonsilstones of Amandelstenen?

Informatie platform over Tonsilstenen , Tonsilstones en Amandelstenen

Behandeling

TonsilstonesBehandeling en oplossing Tonsilstones

Er is een aantal stappen te ondernemen met verschillende middelen om van tonsilstones af te komen. Hier vindt u ze op een rij.

 

Beste Middelen tegen Stinksteentjes uit de amandelen

  • Orabrush Tongreiniger – Bekijk Orabrush.nl hier
  • Orabrush desinfecterende Tong Gel
  • Oxyd 8 mondwater
  • Speciale Zout Sachets
  • Oral Irrigator – monoject 412

 

Orabrush Tongreiniger en desinfecterende tong gel

De beste manier om tonsilstones op te lossen is door de tong goed te reinigen en te spoelen met een zuurstof mondspoeling zoals Oxyd8. De bacteriën die zich bevinden op de tong en tussen de amandelnissen kunnen alleen overleven in zuurstofloze ruimtes. Er is een pakket op de markt om dit tegen te gaan. 

 

Tong schrapen is belangrijk tegen de vorming van amandelstenen

Je tong schrapen kun je het beste doen met een tongschraper en een tong gel. Orabrush heeft bewezen het meest effectief te zijn ten opzichte van alle andere tongschrapers. Meer informatie over Orabrush en een tonggel vind je hier

Amandelen maken deel uit van je weerstand. Doordat van slechte stoffen afvalstoffen aangemaakt worden door je amandelen blijf je gezond. Er zitten echter groeven in je amandelen waar deze afvalstoffen kunnen achterblijven. Dit kan zich gaan ophopen, waardoor er amandelstenen ontstaan. Hier hechten bacteriën zich aan. Hierdoor gaan deze amandelstenen stinken en daarmee ook direct je adem. Dat wil je natuurlijk niet.
Door je mond goed schoon te houden, zullen je amandelen minder afvalstoffen aanmaken. Dit verkleint dus de kans op amandelstenen.
Je kunt je mondhygiëne op peil houden door je tong te schrapen en door te spoelen met Oxyd8 mondwater. Verder kun je je amandelen schoon houden door er een zoutwater spoeling op te spuiten.

Op deze manier voorkom je amandelstenen en als je ze al hebt zullen ze hierdoor op termijn verdwijnen.